Over

And there was content is een content marketing bureau gevestigd in Rotterdam. Enerzijds gericht op ondernemers die willen begrijpen wat ze met content kunnen, anderzijds gericht op de bedrijven die hun content begrijpen maar alle randzaken liever uitbesteden. Op de blog van and there was content kun je je alvast inlezen over alles wat met content te maken heeft: van efficiënter werken tot het begrijpen van html en css. Op De Content Assistent lees je meer over het uitbesteden van contentwerkzaamheden. 

Copy of And there was content (3)

Ik ben Nienke, de content marketeer achter and there was content. In 2015 begon ik met het schrijven en structureren van content voor kleine ondernemers. Ik ontdekte dat vele opdrachtgevers de prioriteiten verkeerd of zelfs helemaal niet stelden. Ze wilden content voor facebook ‘want daar moest je zitten’. Op Instagram werden nietszeggende afbeeldingen en hashtags gepost, ‘want zo vind iedereen je’. Maar ‘iedereen‘ is nooit het juiste antwoord als je verder wilt groeien met je onderneming. Door keuzes te maken groei je verder. Of dat nou om je content, je klanten of je nieuwe diensten gaat.

Ik creëer overzicht, weeg de zaken tegen elkaar op en vertrouw op mijn gevoel. Dat zorgt ervoor dat ik snel weet welke keuzes op dat moment de beste zijn. Als content marketeer help ik je orde te scheppen in de chaos, ongeacht waar die chaos dan ook begint. Zodat ook jij de beste keuzes kunt maken voor je bedrijf.